Skip to content
test

Ervaring is cruciaal

Eigenlijk houdt Johan Grolleman zich al meer dan vijftig jaar bezig met melkwinning. Als kind op de boerderij van zijn ouders, later was het een onderdeel van zijn werk en nu is het een dagtaak.

Boerenzoon

Als boerenzoon bezocht hij eerst de HLS in Dronten . Daarna heeft hij jarenlang voor de DLV gewerkt als specialist melkwinning. Sinds 2003 gebeurt dat voor eigen rekening. En met succes; steeds meer melkveehouders weten de weg naar Melkwinning J.A. te vinden.

Johan Grolleman zelf daarover: “Optimale melkopbrengst is natuurlijk van groot belang voor een veehouder; stel dat ik kan helpen om – en dat is niet uitzonderlijk-  de melkwinning met enkele procenten te verbeteren dan praat je al over veel geld! Je hebt het natuurlijk over de belangrijkste inkomstenbron van een veehouder.”

Lezingen

Goed voorbeeld doet goed volgen; Johan vervolgt: “Je bouwt natuurlijk in de loop der jaren een netwerk op. Collega’s die zich bezighouden met het adviseren van veehouders op andere gebieden verwijzen veel naar mij door en vice versa. Daarbij bezoek ik per jaar gemiddeld zo’n honderd nieuwe veehouders. Zij verwijzen collega-veehouders op hun beurt vaak door naar mij of komen zelf terug voor bijvoorbeeld uitbreidingsadvies. Tevens geef ik regelmatig lezingen. Dat levert ook veel nieuwe contacten op.

Back To Top